SERVICII

Serviciile noastre


GRANI TRANS efectueaza in cele mai bune conditii si avand cele mai mici preturi transport de marfuri oriunde in Europa. Dispunem de resurse necesare pentru a fi competitivi si prin personalul instruit si calificat pe care-l avem dam dovada de seriozitate si respect fata de fiecare client.

Responsabilitatea si transparenta cu care tratam fiecare transport, atat intern, cat si international poate prezenta avantaje pentru dumneavoastra si afacerea dumneavoastra:
intreaga flota de care dispunem este monitorizata prin sisteme GPS;
transportul este asigurat pe toata durata calatoriei de o polita cu o valoare de 100.000 euro;
soferii angajati au o experienta considerabila in transportul rutier de marfuri;
in functie de nevoile specifice si punctuale, puteti alege dintr-un sistem foarte flexibil de preturi;
la cerere, puteti beneficia de servicii adiacente, cum ar fi depozitarea si/sau manipularea de marfuri.

Furnizarea de servicii de prima clasa este preocuparea noastra constanta cand vine vorba despre servicii transport marfa la nivel intern si international. Tocmai de aceea, va punem la dispozitie:


Transport rutier intern si international

Transport rutier intern si international in regim de camion complet sau de grupaj, oferim clientilor nostri plecari zilnice catre orice destinatie din Europa.

Vezi detalii

Transporturi speciale

Transporturi speciale: transport agabaritic si transport de utilaje agricole sau industriale cu gabarit depasit, realizate cu trailere cu mai multe axe si eventual escorta.

Vezi detalii

Servicii logistică

Servicii de logistica: pe langa transport, oferim o gama vasta de servicii auxiliare de logistica si anume manipulare, depozitare, distributie de marfa precum si formalitati vamale.

Vezi detalii

Servicii distribuție marfă

Compania noastra vine in intampinarea nevoilor clientilor sai cu serviciul de transport intern si distributie marfa, atat pentru marfa paletizata cat si pentru cea in vrac.

Vezi detalii