Despre NOI

Despre GRANI PROD COM

Grani Prod Com a luat nastere din preocuparea noastra de a oferi clientilor nostri calitate si profesionalism in transportul international de marfuri.

Grani Prod Com este o companie cu capital integral privat, casa de expeditii pentru transport marfa international.
Ce putem face pentru dumneavoastră?

Apeland la noi, puteti beneficia de servicii de transport rutier de marfuri cu camioane de diferite tonaje si tipuri de carosari.

Transport international rutier pentru marfuri generale
Transport auto rutier in regim de camion complet - FTL ( full truck load )
Transport rutier auto de marfa la grupaj - LTL ( less than truck load)
Transporturi auto rutiere de marfuri perisabile cu camioane frigorifice cu temperatura controlata ( refrigerare sau congelare)
Transport textile, confectii produse usoare si de volum

Grani Prod Com organizeaza transport international rutier de marfa pe intreg teritoriul Europei atat in spatiul intracomunitar cat si in spatiul extracomunitar. Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR / TIR.

De ce noi suntem diferiti?

Suntem eficienti, pragmatici, clari, si onesti. Intreaga noastra activitate si relatiile de afaceri sunt bazate invariabil pe reguli etice acceptate la nivel international.

Atitudinea Grani Prod Com nu se rezuma doar la cerintele legale, ea se extinde la concepte morale ca echitate, onestitate, integritate si responsabilitate sociala fata de toti clientii nostri.

Oriunde în Europa doriti sa va trimiteti marfurile, Grani Prod Com va poate oferi serviciile sale.

48563

TRANSPORTURI REALIZATE

38

DESTINATII

28

ANI DE EXPERIENTA

1423

CLIENTI